pijl

Chinees Zwolle-Zuid

De drie beste Chinese restaurants in Zwolle-Zuid

China Palace Zwolle

Van der Capellenstraat 252
8014 VZ Zwolle
Tel: 038 4660899
www.chinapalacezwolle.nl

reserveer (chinees)

reserveer (japans)

afhaalkaart

Ni-Hao Zwolle
Sellekamp 8
8014 DR Zwolle
0384660518

Website

Chinees-Indisch Restaurant Sing-Long
Nieuwe Deventerweg 26
8014 AG Zwolle
0384655749

In Zwolle-Zuid kun je genieten van de heerlijke Chinese keuken bij één van de drie geweldige Chinese restaurants. Of je nu houdt van klassiekers zoals loempia's en babi pangang of juist op zoek bent naar iets nieuws, deze restaurants bieden iets voor iedereen.

Het eerste restaurant is het bekende "China Palace Zwolle" met een uitgebreide menukaart vol met authentieke Chinese gerechten. Hier worden de gerechten met de grootste zorg bereid en de bediening is altijd vriendelijk en attent.

China Palace staat bekend om haar uitstekende authentieke Aziatische gerechten, die bestaan uit verse ingrediënten. Verder onderscheiden wij ons door bekwaam en vriendelijk personeel, dat er alles aan doet om u in ons sfeervolle restaurant een heerlijke avond te bezorgen.

Het tweede restaurant "Ni-Hao Zwolle" biedt een unieke ervaring met hun prachtige decor en sfeervolle verlichting. Hier kun je genieten van traditionele Chinese gerechten zoals Peking eend en Kung Pao kip, maar ook van innovatieve gerechten zoals truffel loempia's.

Tot slot is er "Chinees-Indisch Restaurant Sing-Long" een gezellige plek waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een ongedwongen sfeer. Hier kun je proeven van verschillende gerechten van de Chinese keuken zoals dumplings en noedelsoepen.

Kortom, in Zwolle-Zuid heb je keuze uit drie geweldige Chinese restaurants waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Probeer ze allemaal uit en ontdek welke jouw favoriet is!